Alla inlägg den 18 april 2007

Av Angie & Rex - 18 april 2007 11:50

SHK.

Ja, förra onsdagen var jag såpass sjuk att jag inte klarade av att gå till kursen :(

Men idag så var vi tillbaka :)

Vi körde igenom det vanliga :

*Linförighet

*Stående

*Hopp Över Hinder

*Plats Under Marsch

*Inkallning

*Plats I Grupp

Skulle även ha kört : Apport & Fritt Följ, men det får justnu vänta lite.

Rex var stressad till en början för jag gick in i ringen med alla andra som gick & tränade linförighet. HA,HA, det gick INTE bra !!! Stackars Rex vart helhispig av att ha hundar både bakom sig & framför sig och han skällde som en tok ! Men jag hade kvar honom i ringen ett varv ändå, just för träningens skull. Ibland måste man bara kastas in i saker som skrämmer för att just inse att det egentligen inte är någon fara. Efter detta varv gick vi vid sidan om och lugnade ner oss. Kanske vi klarar 2 varv nästa gång ? Jag menar, tänk, på första lektionen så kunde vi inte vara i närheten av de andra hundarna ALLS utan vi fick då träna på 10 meters avstånd från de andra och nu så kan vi sitta/ligga med ca. 2 avstånd från de andra !!! :)

Det som ändå är lite tråkigt är att Rex faktist kan det mesta och han är ENORMT duktig på allt bara vi är en bra bit från de andra hundarna. 

Vet ni vad JAG vart inkastad utan förvarning i då ??? *asgarv* Jo, när lektionen nästan var slut så fick alla stå på rad och hundarna fick ligga ner medans förarna SLÄPPTE KOPPLET och gick iväg för att sedan kalla in sina hundar. Ja, alltså detta kan ju Rex in & utantill men har aldrig testat bland andra hundar.

Så i varje fall så kom det till min tur och jag tänkte göra samma sak som de andra men ändå hålla i kopplet alltså inte släppa när Rex faktist bara låg 2 meter ifån en annan hund !!! MEN vår instruktör beordrade mig snabbt att SLÄPPA KOPPLET !!!! Sagt & gjort, OCH VET NI det gick SUPERBRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAN LÅG KVAR TILLS JAG KALLADE OCH DÅ KOM HAN RAKA VÄGEN FRAM TILL MIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!*STOLT*

Vet ju att han kan, men är såklart orolig för att nåt ska hända.



Presentation

Omröstning

Vad tycker ni om denna blog ???
 Rolig
 Tråkig
 Intressant
 Ointressant
 Bra
 Dålig
 Bäst
 Sämst

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards